uff, puh, aaahhh, grrrr

Vem har sagt att flytta är en rolig sak, för det är det inte!! Jag är öm och sliten i hela kroppen efter all nedpackning i kartonger och städning och än har man inte ens börjat flytta på RIKTIGT!
Ingen lek att bo som en fluga i en bananlåda med gångar som i labyrinter till kök och vardagsrum, och det är ingen enkel grej att ta sig från punkt A till B utan att känna sig som en deltagare till fångarna på fortet!
I morgon bärjar det riktiga grovgörat, som att bära alla tunga saker till släpkärror och nedför trappor och uppför trappor, ja jag tror ni fattar! Men fasiken vad skönt när man sitter där i sin nya lägenhet och veta allt är klart, det är då det roliga börjar. Packa upp och inreda!!! Längtar! Och jag som ska jobba hela helgen, det är tur att man har snälla föräldrar och svägerska med familj som hjälper till. Nu ska jag iväg till jobbet! Tjingeling!


utan dator i en vecka...

Idag blir det ett kort inlägg för att det är så fint väder så ska ta mig en lång promenad.
Jag har varit utan dator i en vecka, men imorse fick jag ett sms att den var klar att hämta. Gud va skönt att ha den hemma igen och alla bilder var kvar! Puh!! Nu måste jag få tummen ur och köpa några skivor att bränna allt på.
Sen ska jag även hämta min nya telefon, för den har kommit på posten idag. (eftersom det hände en liten olyckshändelse med den gamla) Men först ska jag iväg och äta blåbärspannkakor hos mina svärföräldrar. Jag har då allt blivit en riktig gottegris! haha

4 dagars ledighet!

Igår började jag min 4 dagars lediga helg med att följa med mamma och Reneé till Karlstad för lite shopping.
Blev som vanligt några inköp på monki: En svart stickad tröja, en svart kjol och ett par svarta tights med skinndetaljer. Riktigt coola! Gud vad tråkig jag känner mig att jag ska köpa allt i svart...
Sen åkte vi till IKEA, där handlade jag en stekpanna (som var välbehövligt, är så trött att bränna fast maten varje gång!) och en svart lampa. Där kom svart igen :)
När vi var klara på IKEA kom Peter, Madde och Tommy för att hämta upp mig för en sushi middag och bio, men det blev lite ändrade planer: istället för bio åkte vi och spelade bowling på nöjesfabriken! Jissus va kul det var, tråkigt att det inte varade så länge. Precis när jag blev varm i kläderna tog bowling timmen slut. Ska snart ta revansch på Rajjens bowling!
Idag är jag hemma i Koppom på visit, och passar då på att gå in på internet eftersom min dator är inne på lagning.
Tyvärr har jag inga bilder att lägga upp denna gång.

RSS 2.0