Skulle bara köpa hårfärg...

...Men köpte också böcker för nästan 500:- 
 Bokrean började idag ,men inte visste jag det när jag klev in på konsum för att bara köpa hårfärg.
Hittade massa roliga och intressanta böcker, vet inte riktigt när jag kommer ha tid att läsa allt men böcker är alltid roligt att ha! Blev tvungen att ringa Peter, så han fick komma ner och hjälpa mig att bära hem böckerna!
 Blev ju faktiskt nyttiga böcker såsom en atlas, new york guide (för nångång i livet ska jag dit) och en handbok för blivande småföraldrar( gissa om jag kände mig träffad ;) en brownie bok till en gottegris som mig, Elsas mode av Sofi Fahrman och en roman som hette is och vatten, vatten och is.

Vet inte om jag hinner blogg på ett halvår nu men vi hörs till sommaren ;)


Vinterdag i koppom!

Var i söndags och hälsade på min käre far och mor och lille lille bror...
 Det var strålande väder, fast kallt men vi var ute och tog lite bilder på vinterlandskapet och hann även med en liten sparktur.
 Och snö fanns det så räckte till , djupet mätte upp till över en meter, som på den här bilden syns knappt staketet.



Full fart framåt! Gina älskar att busa i snön!









Gina hälsar!

Äntligen fredag!

Äntligen fredag och lång ledig!

På förmiddagen hälsade jag på hos världens bästa mormor, jag hade med mig en semlatårta som vi gottade oss med! Mums!
Sen var jag och P och bowlade med Sofia och Micke. Gick sådär för mig men tror jag kom på delad första plats sista serien vi spelade. Min form går väldigt upp och ner. haha
 Efter bowlingen åkte vi och köpte mat på thai takeaway och jag åt upp allt(!) brukar annars ha med mig hälften till matlåda men har fått stoor aptit! Som sagt jag äter ju faktiskt för mer än en nu.
 Nu har jag precis kommit hem efter att handlat lite mat(det går mycket i matens tecken nu), blir våfflor med hjortronsylt ikväll. Passar på när P är och spelar match. Sen blir det väl att titta på OS, som är min största hobby just nu.
 Imorgon blir det nog en utflykt till mor och far, men vi får de om vädret tillåter.

22 fullgångna veckor

Idag eller imorgon,( jag vet inte hur de riktigt räknar) men vi säger att med idag så har jag gått 22 fullgångna graviditets veckor! Och jag tycker bara det känns bättre och bättre att vara gravid.
  Visst blir man tyngre och jag har fått en del ryggproblem på senaste tiden men då behövs bara lite vila.
 Men jag känner mig mycket mer tillfreds nu och lugnare än förut och är inte alls lika uppstressad på jobbet som jag var innan utan "en grej i taget" är mitt nya motto. 
 Man hinner inte mer bara för att man är stressad och så plötsligt känner jag mig mycket gladare på jobbet än vad jag gjort på länge!

Det har ju blivit en del spekulationer om barnets kön, och de flesta tror att vi får en kille. Men jag är inte lika säker. Har raddat upp en lista här på vad som är vanligt om det blir en tjej eller vice versa.

KILLE:

# Magen, den växer utåt och inte så mycket i bredd. Barnet ligger långt ner i magen.

TJEJ:

# Hjärtljudet låg nästan på 160 när vi sist var hos barnmorskan, ska bli roligt att se hur det ligger nästa gång.

# Har INTE fått en blåaktig rand på magen.

# Äter väldigt mycket apelsiner och dricker mängder apelsin juice (enligt forskare blir man mer sugen på c-vitamin när man väntar en tjej).

#Har mindre hårväxt på benen( haha, låter helkonstigt men enligt nån studie är det då en flicka).

Vi får se om det tillkommer nåt mer på listan men än så länge är det mer punkter på tjej.

Alla hjärtans dag!

Igår var det ju som alla vet Alla hjärtans dag, men det blev inte så mycket tid med människor jag älskar.
Jag jobbade så kom hem på söndagseftermiddagen strax före kl. 18, trött , sliten och otroligt hungrig.
 Men gissa vad som stod på bordet: En jättefin bukett med rosor!! Och ett gulligt alla hjärtans kort.
Blev så otroligt förvånad och glad, för jag hade sagt att jag inte ville ha nåt. Men man hoppas nog alltid på något... 
Fick lite dåligt samvete att jag själv inte köpt nåt men då fick det bli en helkroppsmassage och den tror jag var uppskattad!


Nya inköp

Har blivit helt besatt av mode den senaste tiden, det går lite upp och ner med det där. Så nu är jag inne i en period att jag vill ha något nytt på mig varje dag, så jag har inte kunnat att hejda mig från några inköp från butikernas nyheter. Har tyvärr varit lite torka av snygga och roliga kläder på jobbet så då har man fått gått till konkurenterna istället...
Här kommer dagens outfit på galge, har redan hunnit sätta på mig mysbyxa och morgonrock ;) och imorse kl. 6 hade jag inte ork med att ta några bilder.
 
Vad är det man säger: Ränderna går aldrig ur.


Stickad lite längre tröja med guldknappar från Bik Bok, och marinblå armé kavaj från H&M
(topp under kavaj från Cubus).



Dagens

Häromdagen var jag och köpte min allra första mamma tunika.
Men jag tror inte det kommer bli så jättemånga inköp på den avd. för som modet är nu, är det perfekt att vara gravid. Jag menar man kan använda allt som alla andra har såsom tights i alla färger och mönster, alla randiga oversized tröjor, söta tunikor och blommiga klänningar, jeansjackor man inte behöver knäppa osv.
Men så här var dagens igår:




Allt från H&M

Årets butik 2009!!!

Och vinnaren är..... CHARLOTTENBERG!!
Efter att ha kämpat på i ett år av slit, svett och tårar stod vi äntligen som överlägsna vinnare av årets butik 2009!
Så som vi har velat detta, känns helt fantastisk! Och med resultat på hand sopade vi banan med de andra 50(!) butikerna i Sverige!
  Men det var inte bara glädje jag fick känna på, efter att vi fått besked att vi vunnit stod det klart att vi hade vunnit en resa till valfri stad i Europa men något datum var inte bestämt.
Vi på jobbet diskuterade att det nog kunde nog bli någon gång i mars-april och då kunde jag ju fortfarande få följa med, med tanke på att inga försäkringsbolag vill försäkra en gravid kvinna efter v. 28.
  Men när våran chef några dagar senare pratade med våran regionschef så stod det klart att vi skulle resa till Rom i mitten på juni.
 Så var det med den glädjen att ha blivit årets butik, från att vara jätteglad till att bli jättebesviken gick på några sekunder.
För det är så att bebisen är tänkt att komma ut på midsommarafton, så man kanske ligger på förlossningsalen när de andra drar till Rom!
Men det är värt! P har lovat mig en resa så det får vi hoppas han håller!
Men jag måste erkänna att jag gärna velat se colosseum, fontana di trevi, spanska trappan, peters kyrkan mm



RSS 2.0