"Snabb sväng till Karlstad!"

My ass, det var det drygaste resan till karlstad jag varit med om.
 Eller inte, nu ljög jag faktiskt det värsta resan till Karlstad var den 4 juli när Leon äntligen ville komma ut. Och kändes som om jag hade en konstant värk från Arvika till BB.
 Men nu till karlstad trippen igår. Ska ju ut på lördag( första gången på 1,5 år) och behövde nya kläder. för allt jag har här hemma är antingen för stort eller för uttvättat. Några arbetskompisar hade samma problem och vi bestämde att vi skulle ta en snabb tur till karlstad för DÄR finns det ju massa kläder(!) Behöver jag säga att det nog var den sämsta dagen ever att åka till Karlstad, vi körde i 40-50 hela vägen och tog oss ung 1,5 timme. När vi kom fram parkerade vi under mitt i city. Konstigt tyckte vi, att nästan inga andra bilar hade parkerat där, men det tog oss inte länge att förstå varför. De hade stängt av parkeringen för de höll på med asfalts läggning och hela luften var helt svart. Vi sprang först upp i trapporna men där var dörren låst när vi kom upp, så fick springa ut i asfaltdammet igen och springa till hissarna längst bort. Kändes som om jag hade asfaltsdamm i näsan hela kvällen och hade jätteont i huvudet men kanske var nåt annat... Men när vi äntligen kom upp och sprang in på Gina var det ingen som hittade nåt! Nada, jättedåligt med snygga partykläder, sprang ner till monki men samma visa där. Allt typ basic och marin randigt. Jaha ok då blev vi hungriga så vi gick på macdonken och vipps var klockan 18 och affärerna stängde så enda alternativet kvar var H&M för det var öppet till 19 så där fick jag köpa mig en tunika utan att prova den först. Man kan ju inte komma tomhänt hem när man varit i storstan var våran melodi. Så alla fick med sig en kasse från HM och sen ville vi hem. Hemresan var nästan lika dryg och jag längtade efter plutten. Runt 8 var vi hemma igen.
Provade tunikan när jag kom hem och jag såg ut som om jag var gravid och det är det SISTA jag vill se ut som nu, så det var bara att ge sig ut på stan igen idag för att finkamma utbudet i lilla Arvika. Hittade iaf nåt tillslut som får duga, sen in på bolaget så nu tror jag allt är fixat inför imorgon! Hoppas det blir skitkul!

En nöjd och glad Lucas på mcdonken.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0