Miljöombyte

Igår lämnade jag och Leon "stor stan" för en liten utflykt till Mangskog för att hälsa på A-C och hennes två barn, Dante 2 år och Stella som är 5 dagar äldre än Leon. 
Kände A-C lite ytligt innan eftersom vi jobbat på samma ställe en kort period för flera år sedan men träffades på nytt nu när vi hamnade i samma babymassage grupp. Vi började prata och det var hon som fick mig att börja träna igen, så nu tänkte vi att vi skulle träffas utanför gymmets väggar och låta barnen få leka lite. De bodde jättemysigt och hade en egen liten "farm" men hund, katt och höns.
 Syntes på Leon att han tyckte det var roligt och efter att ha lekt med Stellas häftiga leksaker framstår hans leksaker hemma plötsligt väldigt tråkiga... Leon blev även introducerad för majskrokar som direkt blev en succé så det blir att traska iväg och köpa såna till fikat sen.
A-C hade bakat muffins och kakor ur Leilas "piece of cake" som smakade fantasktiskt gott så socker halten var bra hög när vi lämnade Mangskog och det märktes inte minst på Dante som var i sitt esse när vi skulle gå. :)






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0